Jalat maassa - pää pilvissä!

torstai 15. heinäkuuta 2010

Niin makaa kuin petaa..?

Tulossa sekavia ajatuksia mm. uskomukista ja mielekkäästä tavasta oppia :)
Ehkä tässä kirjottaessa pikku hiljaa kehittyy että teksti ois jäsenneltyä..

Aloitin pelaamaan salibandya joukkueessa ollessani muistaakseni n.13 vuotias, muut olivat jo pelanneet muutamia vuosia ja olivat selvästi minua näppärämpiä, nopeampia ja pallon kanssa taitavampia. Tunsin alkuun epävarmuutta ja häpesinkin ensimmäisissä treeneissä, muutaman kerran tuli ajateltua että ehkä tää harrastus ei ole mua varten, muut on jo niin paljon parempia. Mätodella tykkäsin siitä pelistä ja kuitenkin TODELLA halusin oppia , kehittyä ja voittaa itteni. Ja niin siinä sit kävikin, kävin normi treenien lisäks hallilla pyörimässä melkeen päivittäin ( tuli siin samal kavereitten kanssa poikasiakin kyylättyä  ), pallottelemassa , tutustumassa ns. ”pallokansaan” ja kasvattamassa sitä omaa kuntoa. Sain paljon tuolloin samanhenkisiä kavereita, käytännössä aina oli pe*keleen hauskaa ja samalla kehitty siinä salibandyssä..

Entä jos olisin lopettanutkin itteeni innostavan harrastuksen vaan koska olin muita huonompi ja hävetti? Nyt jälkeenpäin ajateltuna mullahan on ollu aivan huippu resepti oppimiseen, hengailu, treenaus ja hauskanpito, samanhekinen seura! Tätä siis hyödynnetään ehdottomasti jatkossa, oppiminen saa olla hauskaa!
Tolloin se vahva halu oppia ja uskoa itteensä tuli vähänkuin ”vahingossa”, tiedostamatta. Oon toki kerennyt elämässä jättää juttuja ja asioita kesken koska usko itteen ei oo riittänyt, tai sitten halua ei oo ollut tarpeeksi. Mutta nyt kun sen tiedostaa, miten suuri vaikutus omilla uskomuksillaan on, sitä todellakin makaa niin kuin petaa. Mitään ei pidä, kaikki on vapaa ehtoista 

Muutama vuos sitten elin aikaa jolloin olin jatkuvasti pelokas. Pelkäsin menettäväni ihmisiä, työpaikan rahaa, pelkäsin etten kelpaa, riitä tai etten kelpaa muille. Voi vaan kuvitella mitä noi ajatukset teki silloselle elämälle..Toki se vaihe oli tärkeä eläää, Jotta sen todella tietää luissaan ja ytimisssään mitä ne ajatukset ja tunteet itselle teki. Ja ne tosiaan oli vain ajatuksia ja tunteita. Totuuden kanssa niillä ei ollut tekemistä..Totta on se mikä on. Totuus ei ole siellä mitä on joskus tapahtunut, mitä ehkä joskus tapahtuu. Totuus on aina nyt. Ja nyt ei oikeastaan ole mitään hätää  Voit vaikuttaa NYT siihen mitä tulevaisuudessasi tapahtuu. Miten ajatuksesi siihen vaikuttavat?

Se toki vaikuttaa mitä todella oikeasti haluaa. Ehkä sitä ei edes vielä tiedä, se voi muuttua matkalla, ja se saakin muuttua, kehittyminen on luonnollista ja oikeastaan väistämätöntä ;) . Fiilistele, ja tunnustele oloasi.Mitä tekisit jos rahalla, muiden mielipiteillä, omilla uskomuksillasi ei olisi mitään väliä? Millä on sinulle merkitystä?

Haluan itse auttamaa ja tukea ihmisiä yhä enemmän luonnollisen ravitsemuksen, liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Haluan oppia itse lisää tietoisesta evoluutioista, tietoisuudesta, NLP:Stä, jopa fysiikastakin  Haluan kasvaa, kehittyä, oppia, pitää hauskaa, nauraa, hiljentyä, olla läsnä ja rakastaa. Tiedän siis mitä haluan nyt. Ja se saa mut tuntemaan valtavaa innostusta, elinvoimaa ja rauhallisuuttakin. Tuntuu siltä että mulla on tarkoitus. Hell yeah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti