Jalat maassa - pää pilvissä!

tiistai 25. tammikuuta 2011

Miten säästää 800€?

Olli halus lisää biiffiä ni pakkohan sitä on vähä iskee lisää puita liekkeihin...

Vaikka varmaan Ollin hehkuttamat Vornasen ilmanpuhdistimet ja -ionisaattorit on hyviä laitteita, niin ite säästän noi 800 € vielä ja laitan testiin vähän oogeemman version:



Vielä kun Bebekin rento maadotus-tyyppi mielellään näitä myy ja palvelee alttiisti :) Tuolla Hakaniemen myymälässä tulee aina välillä piipahdettua samalla reissulla kun Vii-Voanista Durianit, Ekolosta mulperit ja Hallin Lentävästä Lehmästä juustot. Tosiaan kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista löytyy tuolta krääsän keskeltä aina kuparipiuhoista (maadotus!) vahvoihin magneetteihin (blenderin kylkeen)



Ylä-asteen opeilla perus tinausmeininki ja härveli vaan sängyn viereen keräämään pölyt yöks.

Paketin kyljestä vielä ihan suomeksi "ioni-generaattori - kotiparantolan" ominaisuuksista:

Tämä ionigeneraattori regeneroi negatiivisesti varautuneita ilma-osasia (ilma-ioneja). Näin saadaan aikaan ilmaa puhidstava vaikutus sekä pölyn ja bakteerien sidonta. Yleistä hyvinvointia varten tarvitaan suuri määrä negatiivisia ioneja, ne vähentävät univaikeuksia, aggressiivisuutta, päänsärkyä, sääriippuvuutta, keskittymisvaikeuksia jne.

Zapperikin lähtee kyllä rakennukseen lähiakoina kunhan pääsee vauhtiin...

Lähipäivinä siis kolvin ääreen ja palataan asiaan onko uni maistunut! :P

8 kommenttia:

  1. Siis siis mitä ihmettä!? Juttua sit toimiiko! :P Saako ton tosiaan Bebekistä!? Käsittämättömän hauskaa :D

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Toihan täytyy melkein laittaa testiin :)

    VastaaPoista
  3. Ihmeitä tapahtuu kun pihin insinöörin laittaa asialle :) eli siis oppia larista, halvallakin saa laatua!

    VastaaPoista
  4. Dodii, pihi insinööri. Kyhäisitkö mullekin vastaavat vermeet? Ja erikoishaasteena Viiru, piuhojen tuho. Se on aivan erityisen innostunut maadoitusvehkeistä. David Wolfen Superhero Weekendistä ostamastani maadoitusrannekkeesta se puri alle puolessa tunnissa piuhan poikki ja leikki vielä senkin jälkeen raivoisasti rannekeosalla. Uuden vuoden alla se taas otti kontaktia uuden kännykkälaturin kanssa. Että ryhdypäs MacGyveriksi ja kehittele Viiru-suojattu maadoitusverme ja ionisaattori! Tilaan heti! =)

    VastaaPoista
  5. Olen itsekin pohtinut, että pitäisi ionisaattoria kokeilla, joten tuollahan pääsee edullisesti testaamaan.

    Onkohan tuosta mitään tietoa, että miten paljon tuottaa otsonia ja miten isoon huoneeseen tuolla riittävästi ioneita saa?

    Tuohon kun vielä yhdistää tietokoneen prosessorituulettimen, niin saa ionit kiertoon ja joku pysyvästi sähköisesti varattu suodatikangas nappamaan osan pölystä ennen ionisointia.

    VastaaPoista
  6. Myyjä osasi sanoa, että noin 60 kuutiota kattaisi. Mitä tuo tekis siis 2m korkusessa huoneessa 30 neliötä pinta-alaa, aika hyvin :)
    Todellakin joo pittääki laittaa toi tuuletinhässäkkä joka aiemmin toiminu pakureiden kuivaukseen saunassa tohon viereen! :P

    VastaaPoista
  7. Kunhan saa tässä tarkempia empiirisiä kaksoissokkotutkimuksia tehtyä toimivuudesta ja muutenkin pääsee vauhtiin näiden teossa, niin eiköhän tuotteistuskin lähe käyntiin!
    ...ihan sitte kissan kestäviin versioihin asti ;)

    VastaaPoista