Jalat maassa - pää pilvissä!

perjantai 28. tammikuuta 2011

Hard Core Camp- hard core results and freedom:)



Ihanaa tehdä "töitä" upeitten ihmisten kanssa! Asiat menee omalla painollaan, luonnostaan, kun jokainen tekee sitä mikä itteään eniten kiinnostaa, mitä osaa parhaiten. Ollaan Samin kanssa järkkäämässä huippu viikonloppua, joka todella tulee olemaan life changing :) Tsek Aut moor! Odotan itse innolla, näitä asioita on vaan niin huippua jakaa, ja mitä enempi on tietosia, vapaita ihmisiä, sitä paremmin se palvelee kokonaisuutta. Voidaan yhdessä luoda uutta, sisällyttää vanhaa. Kun työvälineenä on ilo ja rakkaus, rehellisyys sekä aitous, menee kaikki omalla painollaan. 



Oppiminen ei lopu koskaan, olen niin kiitollinen opeista joita olen saanut ja joita tiedän vielä saavani. Opit, elämän, ilon ja läsnäolon olen itse sisäistänyt mm. ravinnon, kehon puhdistamisen, liikunnan, minä kuvan muuttamisen, uskomusten muutosten ohella. Kyse on ollut kokonaisuudesta, ei vain yhdestä osa-alueesta. Itsellä prosessi lähti käyntiin ravinnon ja liikunnan kautta, ja mm. sen vuoksi koenkin tärkeäksi saada antaa ihmisille välineitä myös sitä kautta, mutta huomioiden samalla mieltä ja tunteita. 



Ihminen on luotu liikkumaan, meillä on edelleen sama keho kuin homo sapiensilla alun alkajaan, tosin käytämme sitä hyvin eri tavalla.Monet meistä kärsivät erilaisista vaivoista, kuten väsymyksestä, kivuista, tuki-ja liikuntaelinvammoista, you name it. Tässä vaiheessa on kuitenkin hyvä muistaa, että terveys ja energisyys on ihmiselle luontainen tila, ei sairaus ja oireilu. Kehosi puhuisi sinulle jos osaisi, mutta koska se ei siihen kykene se ilmoittelee mm. puutostiloista ja siitä että kaikki ei ole hyvin erilaisin oirein. Kyse on synergiasta- yhteisvaikutuksesta. Yhdistämällä luonnollisen ja puhtaan ravinnon luonnolliseen ja toiminnalliseen liikuntaan ja elämäntapaan, saat varmasti tuloksia, oireet joko vähenevät tai katoavat kokonaan, ja saamme todella tietää miltä terveys ,energia ja kokonaisvaltainen hyvinvointi tuntuu. 

Totumme helposti tiettyyn tasoon, jota alamme pitämään normaalina. Monella säryt,väsymys ja kivut ovat niin arkipäivää, että niitä pitääkin normaalina. Hyvä uutinen on kuitenkin se , että ne eivät ole. Kuten alussa jo käytiin läpi, olemme jokainen niin vapaita kuin vastuullisiakin omasta toiminnastamme. Sinulla on vapaus etsiä sinulle toimiva tapa elää! Sinä saat kokea terveyttä , energiaa ja iloa, helpommin kuin uskotkaan. Tämä vaatii kuitenkin sitä että olet valmis kyseenalaistamaan sitä mitä nyt olet tähän asti tehnyt. Voit myös kyseenalaistaa tulevia ohjeita, ja suosittelenkin sinua tekemään niin. Sillä on merkitys mikä toimii, ja mikä toimii pitkässä juoksussa.

Olen huomannut että monella asiakkaallani jotka ovat yrittäneet pudottaa painoa ja laihduttaneet ties kuinka monta kertaa, on ollut uskomus ” en kuitenkaan pystyisi siihen” tai ” laihdutus on kärsimystä”. Voit vain kuvitella, miten nämä uskomukset ovat vaikuttaneet toimintaan.. Näin syntyy  kehä, tavoittelet jotain johon et kuitenkaan edes tiedostamattasi usko, palaat pian vanhaan tapaan, mutta mukanasi on astetta enemmän itse inhoa, syytöksiä ja pettymystä itseesi. Well, that's over now!Elämästä kuuluu nauttia! 

Entä jos sinä uskoisit olevasi terveyden, energisyyden ja hyvinvoinnin arvoinen?
Entä jos uskoisit että sinun ei tarvitse laihduttaa, vaan saat opetella oikeasti tervettä ja sinulle sopivaa elämäntapaa, ja että tämä käy helposti?
Entä jos uskoisit että et joudu luopumaan mistään vaan saat elämääsi ainoastaan lisää?


Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna räjähtää!
Käy kattomassa lisää huippuvalmennuksesta!



HC Campilla keho , mieli, ja tunteet huippukuntoon, how to master your self :)
Järkätään tästä joku ilmainen ennakkotilaisuus, ilmottelen tarkemmin kun päivä selviää.
Tuu messiin hakemaan huipputerveyttä, energiaa, iloa ja kokemuksia!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti