Jalat maassa - pää pilvissä!

lauantai 12. helmikuuta 2011

Hempeyttä!

Kotiuduin just hemmottelu illasta <3 Olin siis "töissä" ( miten mitään noin rentoa ja ihanaa voi kutsuu työnteoks..) illassa, jossa viimekesän morsian järjesti kaasoilleen hemmottelu illan. Tein jokaiselle kynttilän valossa päähieronnan, ja lisäksi illan emäntä oli toivonut smoothie ja suklaa koulua vierailleen.

Aivan mielettömän kauniita ja ihania, aitoja ihmisiä. Naisetkin puhuivat miten harvoin tulee keskenään istuttua ja vietettyä aikaa. Nyt heillä oli ilta järkkättynä viimosen päälle, mutta eihän se rakkaimpien kanssa ajanvietto vaadi oikeastaan muuta kuin seuran :)  Olin itse ENNEN ärsyttävä stressiperse (nykyään oon vaan ärsyttävä ;D ) kotini suhteen, en kehdannu pyytää ketään kylään ilman siivousta ja järkkäystä. En osannut ottaa rennosti edes sillon vaikka oisin puunannu jokasen kolkan, kun sisällä oli kaaos. Nykyään sisällä on ilo, rakkaus ja avoimuus oppia, halu kasvaa. Ympäristö on ehkä hallittua kaaosta, mutta tervetuloa kylään, en enää jaksa kuluttaa aikaani epäolennaiseen murehtimiseen miltä kotini näyttää.



Sekin tapa, että kotona pitäis aina olla siistiä ja viimosen päälle, oli ihan mallinnettu omalta mutsilta. Rakastan ihanaista äitiäni, mutta oon onnellinen että oon itse myöhemmin valinnut rennomman suhtautumisen itseeni ja omaan kotiini. Lapsena me opitaan niitä juttuja mitä nähdään ja koetaan. Niitä voi kuitenkin kyseenalaistaa, jos ne itselle ei toimi. En usko kyllä että mutsinkaan hyvin vointia lisää stressaus ja iänikuinen puunaus, mutta se on sen oma valinta <3 Välillä voikin olla hyvä kysyä itseltään , " onko tää nyt MUN itse valitsema tapa vai mallinnanko vaan sitä mitä olen kotoani oppinut?"

Useammin vaan iltaa istumaan ystävien ja perheen kanssa, laatua, iloa ja aitoutta, siinä riittävä resepti.
Ei tartte väkisin keksiä puhuttavaa, voi luottaa siihen että jokainen vastaa kyllä itse omasta viihtymisestään. Joskus tietysti ihana järkätä erikoisempia iltoja kavereilleen, mutta vähempikin varmasti riittää, ja sitä luonnollisuutta osataan arvostaa.

Tämän päiväinen emäntä oli järkännyt yllärinä vierailleen hieronnat, ja oli kyllä todella onnistunut yllätys :)

Laitetaas vielä muutama smoothie ja suklaa resepti, mitä tänäänkin siis illassa kokkailtiin <3


Marjainen smoothie

Mansikkaa
Puolukkaa
Goji marjoja
Tammenlehti salaatti
Kookosmaito
Maca
Chlorella
Hunaja







Tropicana


Banaani
2-3 kiwiä
Hunajamelonia
Tammenlehti salaatti
Sitruunanmehua
Macaa
Tocotrienols
Hunaja
Vettä

Kaasojen suklaa


Kookosöljy
Raakakaakao jauhe
Maca
Kookosjauho
Tocotrienols
Hamppujauho
Kookosjauho
Chlorella
Mesquite meal
Vanilja stevia

Muotteihin pilkottiin banaania, toisiin rusinoita ja gojeja.

Am om, nams !'



Nyt kynttilää, pakuriteetä ja jotain nyyhky musaa <3 ihanan melankolisen kaunista lauantai iltaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti