Jalat maassa - pää pilvissä!

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Balanssia, elinvoimaa ja virtaa :)

Alotin viimeviikolla oman Bootcamp ryhmän ohjaamisen leppävaarassa (http://www.heoy.fi/bootcamp), ja huomas taas miten mieletön vaikutus heti aamulla liikkumisella on keholle! Bootcamp reeni on kokonaisvaltaista, huomioiden myös mielen ja henkisen puolemme, vaikka pääpaino liikkumisessa onkin. Sillä perjaatteella että keholle annetaan happea, päinvastoin että "metäisiin hapoille".Availlaan kehoa, kerätään voimaa, vetreyttä, ja keskivartaloa kuntoon ryhmässä, niin ja tietenkin pilke silmäkulmassa, temppuilu kuuluu asiaan.. ;) Tavoitteena on että jokainen ryhmäläinen seisoo 3kk setin jälkeen käsillään .Eli siis treenataan niin kuin se keholle on luonnollista,kokonaisvaltaisesti. Oli mieletöntä huomata miten yhden asiakkaan selän liikkuvuus parani jo ensimmäisen viikon aikana, toinen taas kertoi syvien vatsalihasten olleen nyt jo pitkin päivää aktivoituneena, nice!
Toki siinä ohjatessa tulee itekkin liikuttua, ja voe poejjaat mikä se olo on klo 8 kun tunti päättyy, oon kävelly haukkaillen syysaurinkoa ja melkein räjähtänyt onnellisuuteen ja hyvään oloon , keho oikeen uhkuu elinvoimaa ja tuntu siltä että laatu omassa tekemisessä kaikessa parani. Oon niin kiitollinen tosta ryhmästä ja että saan olla sitä ohjaamassa, tuoda joka päivä ihmisten elämään valoa, iloa, elinvoimaa, terveyttä, intoa ja tasapainoa. Kiitos !
 
Helsingissä myös ryhmä,jota vetää Jukka Harju, hyvä ystävä, kollega ja huippuluennoija( ja tää kaveri osaa varmaan simpsonit ulkoa...)

 
Tulipas hypeteltyä, tervetuloa ilmaiseksi kokeilemaan jos mielenkiinto heräsi :) Vois vaikka videota koittaa saada otettua, nyt kun toi iphonekin tuli hommattua.Tekniikka ei oo kyllä vielä mun ystävä.. Ois varmaan itsellä suhtautumisen muutos edessä. Tai sit tekis niiku Timo Rope ( www.rope.fi) , joka sano ettei ite suostu mm. koskemaankaan tietokoneisiin :) Kaveri keskittää osaamisensa tasan sinne, mitä ite osaa parhaiten ja mistä nauttii.Joku oikeesti nauttiii siitä tietotekniikasta, ja antaa sen sitten puuhaata niitten juttujen kimpussa.

Mitä sä tekisit jos ei ois "pakkoja" , "velvollisuuksia", muiden odotuksia, tms. ? Mitä tekisit jos olisit jo voittanut lotossa, mitä tekisit vaan sen vuoksi että se on kivaa ja hauskaa? Voisitko lisätä näitä asioita enemmän elämääsi? Voisitko ehkä saada niistä työn itsellesi? Mielikuvituksella ei oo rajaa kun, innostuksella ajaa.( olipa surkee riimi :D )!

En tarkoita että pitäisi jotenkin pistää ranttaliks ja hypätä tyhjänpäälle, mutta on hyvä tiedostaa oman tekemisen merkitys itselle. Se tuo oman elämän lisäks intoa aika monelle muullekkin.Kaikki lähtee aina jostain, ylensä sieltä alusta. Kuinka paljon uskallat unelmoida? Kuinka paljon hyvää oloa olet valmis kestämään ;) ? Itse olen aloittanut unelmaelämän "turvallisesti" , ja pikuhiljaa lisää elementtejä lisäten ja LAATUUN panostaen.Elämä on ihanaa tässä ja nyt, mutta haluan myös tulevassa kehittyä, oppia, kokea, ja olla läsnä.



Mikä sinua innostaa? Mistä pidät? Kenen seurassa sinun on hyvä olla? Uskalla unelmoida, ja tee jotain pientä unelmiesi eteen. Varo mitä haluat, voit vaikka saada sen ;)  ( Olettaen että keskityt siihen mitä haluat, kuin siihen mitä ET HALUA)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti