Jalat maassa - pää pilvissä!

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Tule lähemmäs beibi!

Hihii, elämä on kyllä nykyään niin hauskaa kun ei enää edes osaa ajatella mitä ympäristö/muut ajattelee ..

Viimeaikoina on tehnyt taas mieli käydä kuntosalilla, oli tossa muutaman kuukauden paussi kun mieli halusi ja tarvitsi kaiken suorittamisen välttämistä. Nyt ollaan selkeesti menty eteenpäin, koska salilla käyminen ei oo koskaan ollu upeempaa ja tuonu parempaa fiilistä kuin nykyään, voin oikeesti kuunnella kehoani ja sen tarpeita, tehä kokonaisvaltaisia liikkeitä tai vaikka vaan maata lattialla ja tuijottaa kattoa jos niikseen hyvältä tuntuu :)

On yleistä kun ihminen havahtuu siihen miten paljon elämäänsä on suorittanut, miten "meluisa" se oma mieli on ollut että jonkun aikaa tarvitsee ja haluaa vain olla, kuulostella fiiliksiään todella tarkasti.Luulin itse n. kolmisen kuukautta sitten etten ehkä enää ikinä haluisi käydä salilla, mutta taaskaan kyse ei ollut siitä MITÄ tein, vaan MITEN tein..Salillakin voi tosiaan käydä suorittamatta, mutta itselleni oli ainakin välttämätöntä pitää täysbreikki suorittavasta elämäntavasta (jota en aiemmin olisi suostunut itselleni edes myöntämään..) ja sen sijaan nauttia luonnosta, kävelyistä tai mistä tahansa. Kuuntelin muutaman kuukautta TODELLA tarkasti mieltäni ja tunteitani, aloin ehkä hiukan suorittaa sitä ;) Vanhoista paradigmoista pois-oppiminen ei käy hetkessä, mutta sen voi aloittaa heti.

Kun seuraavan kerran huomaat suorittavasi/toistavasi sinulle epäedullista toimintaa taikka ajatusta, tee jotain muuta! Kehitä itsellesi PAREMPIA tapoja!

Sen sijaan että syöt ahdistukseen voit päättää että seuraavan kerran kun olet ahdistunut otatkin muutaman syvähengityksen. Toista tätä kärsivällisesti, ja voit varmasti huomata ajan kuluessa että tuntiessasi ahdistusta mielesi ei teekkkään enää ahmia, vaan hengittäää! Greit, olet opettanut aivoillesi uuden, paremman mallin :)

Korvaa negatiivinen ajatus realistisemmalla ja positiivisemmalla ajatuksella , kuten jos tapanasi on ajatella " En koskaan onnistu asiassa x." voit ajatella " Haluan onnistua asiassa x."
 
Niin ja miten toi otsikko liittyy aiheeseen??? Tule lähemmäs beibi?
Mulla on tänään ollu niinsanotusti "hyvä boogie", aamulla makasin taivasta tuijottaen reilun puol tuntia vaikka oli tarkotus mennä treenaamaan. Latauduin tästä kuitenkin niin, että meninkin salille , ja kun mp3-soittimelta soi tää Kaijan koon ihana biisi rupesin huomaamattani laulamaan sitä ääneen :) Mut ei se hävettänyt, ihmiset ympärillä oli ihan messissä :D
Tuli tutustuttua salilla uuteen ihmiseen ja sen jälkeen kauppakeskuksessa seistyä käsillään. Aika willit fiilikset siis tänään , ja tuntuu ihanalta uskaltaa olla just sitä mitä on.

Alota siitä että puhut siitä mikä sua OIKEESTI kinnostaa ja mitä OIKEESTI ajattelet. alat vetämään oikeita ihmisiä puolees , ihan varmasti.

http://www.youtube.com/watch?v=M-v4KVDbwqk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti