Jalat maassa - pää pilvissä!

maanantai 8. marraskuuta 2010

Ravintoiltoja

Jeah jeah, nyt siis yhteisöllisytöidytään ( voisko asiat ilmasta ehkä helpomminkin, don't think so...) ja jaetaan tietoa puhtammasta, laadukkammaasta ja energiaa,elinvoimaa ja kokonaisvaltaista terveyttä tuovasta ravinnosta ja elämäntavasta yleensäkkin :) , lisäksi kokkaillaan ja käydään läpi niitä parempia vaihoehtoja joita jokainen voi soveltaa arkeensa. Innostusta ja ideoita luvassa.

Eli Ravinto iltoja Espoon karakalliossa luvassa, ilmottaudu eevi@naturalinsight.fi tai 040-4142693 :)
Tuu mukaan tuomaan oma panoksesi ja avoin mielesi, nauttimaan herkuista ja seurasta! Ajat voivat olla venyviä ja paukkuvia.

Ma 15.11 klo 17.30-20.30 Keep it simple, terveyttä ja elinvoimaa helposti ja hauskasti 
La 27.11 klo 17-21  Keep it simple, terveyttä ja elinvoimaa helposti ja hauskasti
Pe 10.12 klo 18-22 Pikkujoulut verkostoitumis meiningillä, makea mieli ja suu taattu ;)
La 11.12 klo 18-22 Raw 1 ilta jatketaan Heidin ajamaa asiaa , toki omanlaisella meiningillä

Onko kiinnostusta ns. RAW 2 illoille, etenkin jo Heidin Raw illoissa olleille? Sellaisia olisi myös mahdollista järkätä, laittakaa kiinnostuneet mailia tai viestiä kanssa tulemaan :)

Se juttu on vaan hyvänlisääminen, jakaminen ja yhteistyö! Tuu säkin mukaan , jokaisella meistä on omat vahvuutemme, ja niitä just meidän tulee käyttää. Löydät ympärilles tiimin niin että jokainen saa tehä just sitä missä on paras mistä tykkää eniten.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, Eevi! I say yes! Johonkin tuun varmasti mukaan, ja aletaan vaikka järkätä supertapahtumia yhdessä! Ihan parasta! Jokainen tsäänssi on mahdollisuus, ja tää on ihan parasta aikaa ikinä! :)

    VastaaPoista