Jalat maassa - pää pilvissä!

torstai 11. marraskuuta 2010

Glow

Paljon tapahtumaa tulossa!
Ihminen kokonaisuutena on täällä taas! Stronger than ever.. Jukka Harjun ja Halmetoja Jaakon lisäks mukana mm. elävänveren analyysia, stand up -Ismo Leikola :) 
Cocovin ja Naturalinsightilta lähtee jokaiselle osalistujalta hyviä tarjouiksia mukaan, jotka omalta osaltaan tuovat kelle tahansa mahdollisuuksia panostaa omaan hyvinvointiinsa vieläkin tehokkaammin. Onneksi kuitenkin kaikista tärkeimmät asiat kuten puhdas vesi ja happi ovat ilmaisia kelle tahansa ;) Itse olen ihminen kokonaisuutena luennolla mukana neljättä kertaa, ja odotan innolla mitä ilta tällä kertaa tuo tullessaan, aina on saanut irti "enemmän kuin olisin uskonutkaan". Nää kaverit on sen verta taitavia ja luonnollisia yleisön edessä, puhumattakaan tiedonmäärästä ja ennenkaikkea siitä miten sitä sovelletaan käytäntöön! Sinne siis osallistumaan, ja ihmeessä moikkailemaan paikan päällä :)
Osta lippusi tästä! 



Olen Ollut vähän kipeänä Wolfe viikonlopun jälkeen, taas jotain ihania antibiootti jäämiä poistunut kehosta, ja uskon itse myös vahvasti siihen kun "vanha poistuu", haluaa kehokin heittää ns. vanhoja energioita vaihtoon.Ktiakin on nyt muutosten jäljiltä puunattu ja jynssätty, ja eron huomaa kyllä niin täällä yleisessä visuaalisessa ilmeessä kuten myös omassa olossa täällä. Koti on kuitenkin the place to be <3 Puhdistavia kukkia (jotain linnunkaltasia nimiäkin niillä tais olla) on ilmaantunut , ja täällä on vaan niin kotosampaa ja selkeämpää. Se näkyy mielessäkin. On suoranaista terapiaa heittää menemään/ pistää kiertoon tavaraa jota ei enää tarvitse. Ympäristö vaikuttaa aivan mielettömästi yleiseen oloon! Suitsukkeet ja kynttilät tekee myös nannaa.

Yllättävän kevyesti tämä flunssa on kuitenkin mennyt, ja lääkkeenä ollu kyllä ihan parhaat rohdot. Pakuriteetä tuunattuna cayannella, inkiväärillä, piparmintulla, niin on kyllä aika toinen fiilis! Lisäks vielä hunaja shotit valkosipulilla, kurkumalla ja inkiväärillä.Olo on ollut kokoajan suht virkeä, limaa nyt on irronnut mutta mikä on nouseva esiin se nouskoon. Huvittava ollut miettii niitä perusohjeita (joita itekkin lähihoitajana jaellut) , "juo finrexiniä ja lepää vaan". Siis hä? laita kehoon lisää kemiaa ja hidasta sen liman tulemista ulos?
Lymfanesteitä pitäis just liikuttaa kevyesti kipeenä ( ei tarkoita mitään hikoilua vaan kevyttä liikkumista, jossa ei hengästy), jotta ne paskat pääsee pois nopeemmin. kipeenä olo on jokaisen mielestä varmaan aika syvältä, joten mitä nopeemmin ohi sen parempi.


Ohje maailman parhaalle flunssa juomalle:

Kookosmaitoa /kermaa 250ml
Inkivääriä jauheena 1tl
ripaus cayanne pippuria
Luonnon c-vitamiinia  2tl ( esim. Health force tai truly natural C)
Sitruunamehua puristettuna näppituntumalla
Hunajaa reilusti ;)
Raakakaakao jauhetta
Sur sur eli blendaa ja enjoy <3 Pitäs tehä tota herkkua muutenkin kun vaan limasena :D

Huomenna olen menossa Theta-healing kurssille jonka ihana ystäväni Suvi järjestää ensimmäisenä suomessa! Suvi on yhtä valoa ja  aivan mielettömän upea ihminen, ja tekee työtään kyllä aidoista syitä ja sydämmellään.
Theta healingistä lisää täältä., klik!


En olisi parivuotta sitten voinu millään uskoa osallistuvani tälläsille kursseille, mutta se elämä yllättäää kun mielen oudot rajotukset ja skeptisyys vähenee. Tilalle on tullut avoimuutta, aitoa kiinnostusta ja uteliaisuutta. Tärkeää kuitenkin muistaa se, että täällä ollaan itse vastuussa kaikesta, otan vain ne opit ja tiedot käyttöön, jotka koen omakseni. Kenenkään toisen totuutta on turha lähteä liputtamaan, se on taas yksi "uskonto" johon mieli tykkää kiinnittyä. Jalat maassa, pää pilvissä ;)  Mutta jos halukkaita hoidettava kokelaita löytyy, niin toki alan mielelläni heti tekemään hoitoja itsekkin, niin tänne päin vaan ilmottautumaan!

Ravintoiltoja ja yhteisöllistymistä sun muuta mukavaa myös suunnitteilla, niistä lisää varppina lähiaikoina :)

Räjäytetään suomen tietosuus ravinnosta, hyvinvoinnista ja tietosuudesta ihan uusiin ulottuvuuksiin, puhdas keho ja mieli toimii monella tapaa kehittävämmin, helpommin ja luonnollisemmin. miten iso etu tästä onkaan ihan perustyöelämässä , yritysmaailmassa, tai ihan siellä kotona , kun puolison päätä ei aina särjekkään ? Kavereita jaksaakin nähdä, ja elämä tuntuukin mielekkäältä. Tärkeintä silti tiedostaa oma yksilöllisyys, me tykätään ja innostutaan erijutuista, ja se on ehkä hienointa. Jokaiselle löytyy annettavaa, opittavaa ja kasvettavaa. Miten paljon helpompaa se onkaan avoimessa ilmapiirissä.TUU MUKAAN :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti