Jalat maassa - pää pilvissä!

perjantai 8. lokakuuta 2010

Tsekidi Tsek!

 Olipas hauska aamu :) 6.30 starttas bootcamp ryhmä ja klo 7.00 olikin sit jo siitä kuvaukset käynnissa, saadaan siitäkin viteota näytille sitten mistä on oikeen kyse...



Tää postaus on nyt ihan mainostusta, mutta toimii samalla omana "hatun nostona" ja kiitoksena hyville tyypeille, upeesta työstä ja ennen kaikkea tavasta toimia. Rentous , hauskuus ja helppous toimii.

Kerron ensin  "ei niin hauskasta" kokemuksesta, mut ennen kaikkea kasvattavasta, ja tärkeestä välineestä työstää omia "peikkojaan".
Olin Vesalla hoidossa keskiviikkona, Vesa teki siis energiahoidon jonka aikana juteltiin ja tais alitajunta tehä tällä tytöllä paljon töitä sinä aikana. Suusta vaan tuli sanoja , ja oivalluksia tuli itsestä jotka oli jotenki "muhinu" pinnan alla. Hoidon jälkeen olo oli jotenkin kevyt, sellanen että sydämmeltä ja kurkusta olis lähtenyt jotain. Illalla jopa huomasin puhuvani selkeämmällä äänellä, omat tunteet tuntui selkeemmiltä ja realistisemmilta. Tulipa hoidon aikana muutama kyynelkin tirautettua. Tykkäsin Vesan tyylistä mm. sen takia että Vesa puhui suoraan, asiallisesti ja kaunistelematta. Ei se aina hyvältä tuntunut, mutta sillonhan just on se mahis kasvaa, kun sattuu. Eikä aina nyt vaan tunnu hyvältä :) Etenkin seuraavana päivänä eli eilen olo oli jotenkin rauhallinen ja tyyni. Aion ehdottomasti mennä uudelleen , kunhan nämä nyt pinnalle nousseet jutut tästä vähän "laantuvat".

Henkalta sain taas tilaamani upean korun (josta laittaisin nyt kuvan jos kameran johto olis käytettävissä), joka siis ihan käsitöin tehty :) Henkan broidi, Toni ( oikea kivi-shamaani ja mielettömän hauska sälli muutenkin) oli valkannut koruun vielä tosi kauniin ja persoonallisen , virkistävän ja energisoivan kiven. Beautiful :) Otan korusta pian kuvan ja liitän tänne, mean while, käy tsekkaamassa Henkan blogista muita persoonallisia koruja. Lähti täältä saman tien tilaus 2 korulle, jotka haluun antaa ystävilleni. Ei vois paljon persoonallisempaa ja uniikimpaa lahjaa toiselle antaa.( Mitäköhän kaikki mun tutut saa tänä vuonna joulu lahjaks...)  Kiitos :) Tollanen näpertely saa täältä suunnalta himmeät rispektit, itellä kun ei riitä sorminäppäryys eikä kärsivällisyys kyl alkuunkaan.Sitä varten onkin tekijää monenmoista, hyvä niin!

Ja jokainen omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostunutta kannustan ehottomasti lähtemään  Jukka Harjun ja HEOY:n luennoille! Löytyy jokaiseen lähtöön, ihan katsausta kokonaisvaltaseen hyvinvointiin ja sitten jo syventävääkin settiä luvassa :) Nää luennot on kaikkee muuta kun tylsiä "luentomaisia" , vaan ennen kaikkea innostavia, käytännöllisiä ja illanistujaisia. Näissä oon myös hyvä tilaisuus tavata mukavia, rentoja ja omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita tyyppejä.

Ite olen ollut "Elämäni porkkanana", "Kivuton keho" , sekä "Energiaa elämään valmennuksissa", ja saanu näistä aina uutta, käytännön ohjeita, vinkkejä, ja työkaluja miten oikeesti lisätä sitä jokapäivästä hyvinvointiaan. Näissä valmennuksissa ei pelkästään tuijoteta omaan napaan, vana nähään tää juttu nimenomaan kokonaisuutena, se miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Keho, mieli, tunteet, sielu, ihan kaikki. Tiedetään , että yhden voidessa huonosti, se vaikuttaa muihinkin osa-alueisiin. Jos taas yhden hyvinvointiin keskittyy, sekin vaikuttaa positiivisesti muihin osiin.
Luvassa siis maalaisjärjellä ymmärrettävää tietoa, tehtäviä, vinkkejä ja käytännön ohjeita. Jukka on luennoijana ihan mielettömän taitava, tuo asiansa esille selkeesti, hauskasti ja todellakin asiantuntevasti.
Käy kattelemassa kuvauksia valmennuksista, ja valitse omasi tai tule vaikka kaikkiin :) Käy kattomassa lisää: http://www.heoy.fi/ ! Ens tiistaina on jo ensimmäinen valmennus, ite siellä ainakin messissä!



Jos taas Ayurvedinen peruskurssi kiinnostaa, sellanen ois tarjolla joogasali Shalassa lauantaina  23.10.2010 klo 10-15! Aiheina mm. yleistietoa ja historiaa ayurvedasta, 5 elementtiä, doshat, päivittäiset rutiinit ja ayurvediset terveyden vaalimisohjeet kehotyyppien mukaan, opetellaan ayurvedinen kasvohieronta ja tehdään mm. lepa naamio, ja paljon paljon  muuta :) Itse olin viime syksynä ensimmäisellä ayurveda peruskurssillani, ja suosittelen ehdottomasti. Päivä menee nopeasti, mutta kouluttajat ovat päteviä ja mukavia, tilaa keskustelulle ja kysymyksille löytyy varmasti, ja lähdet päivän jälkeen rauhallisin mielin , paljon uutta omaksuneena :) Jos kiinnostuit tästä, ota yhteyttä Riitta Jeskaseen , puh: 0407483425. Suosittelen lämpimästi <3

Tulipas käytetty heittomerkkejä.

Mukavaista viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti