Jalat maassa - pää pilvissä!

lauantai 9. lokakuuta 2010

Keep it simple :)

Juteltiin eilen Viidakkomiehen kanssa, miten espoossa tämä ravinto tietoisuus ei oo vielä läheskään samanmoisessa kukoistuksessa ja tietosuudessa täällä espoossa ku esim. helsingissä tai tampereella. Nyt lähetään korjaamaan asiaa , eikö vaan :) ? Espoosta ei löydy vielä Ruohonjuurta taikka Ekoloa, ja ylipäätään laatutarjonta on aikareippaapasti heikompaa ku helsingissä löytyy jo edellä mainittujen lisäks mm. kauppahallin ph-mehubaari, caneli-smoothie bar, Sis. deli -luomuherkkuineen ja silvoplee, yms...Me halutaan tänne kanssa!



Tapiolasta löytyy onneksi jo "Pieni ruokakauppa" niminen luomupuoti, jota pitää vielä oikein asiantunteva ja mukava mies, joka juttelee mielellään ravinnon laadusta. Täällä vois käydä muuten tekemässä vaikka haastiksen joku päivä. En valitettavasti löytäny mitään nettisivuja tälle firmalle, ehkä asia korjaantuu pian..Tuolta saa mm. luomulihaa ja muitakin herkkuja..

Olen itse menossa tänään illalla Ollin, Sailan ja Erkin "Wannabe Raw iltaan" ja pari viikon päästä edessä Heidin raw ilta, odotan innolla :) Nyt vois alkaa Espoossakin tapahtua, joten laitan korteni kekoon..

Tavoitteena tuoda tuoda tännekkin tietosuuteen ravinnon laadun ja ravintoaineiden merkitys, eli täällä lähdettäis ihan perusasioista :)! 
Muutenkin jos terveellinen ravinto kiinnostaa, haluat jutella aiheesta tai saada vinkkejä, ota rohkeesti yhteyttä! Kiinnostaako sua olla messissä tuomassa elinvoimaa, ja terveyttä tännekkin?
Saa ottaa rohkeesti yhteyttä vaikka puhelimitse: 040-4142693 tai laittaa sähköpostia eevi@naturalinsight.fi

Helposti ja hauskasti terveyttä ja elinvoimaa– keep it simple ;)

 
Haluatko oppia nauttimaan terveellisistä ruuista ja herkuista, raviten kehoasi oikeasti ja vieläpä hyvällä omalla tunnolla ;) ?
Haluatko omaksua terveelliset elämäntavat maalaisjärjellä ja helposti?

Keep it simple ravinto- ilta Espoon karakalliossa 15.11 klo 17.30- 20.30
Tietoa laadukkaasta ja luonnollisesta ravinnosta, käydään läpi TOP 10 asiaa mitä voit alkaa toteuttaa arjessasi! Mistään et joudu luopumaan, saat vain parempia, maukkaampia ja laadukkaampia vaihtoehtoja, näitä on lisäksi helppo soveltaa jokaisen arkeen! Back to basics, lähdetään perusasioista!

Opit tekemään terveellisiä, laadukkaita ja ravitsevia herkkuja nopeasti ja helposti: mm. Smoothie, vadelmavanukas, raakasuklaa, banaanijäätelö, avokado dippi,yms..

Rentoa keskustelua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä, tapaat samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä :)

Saat herkullisia reseptejä matkaasi ja käytännön vinkkejä kokeiltavaksi!

…Ja ennen kaikkea elämyksiä makunystyröillesi, tutustumista muihin ihmisiin rennolla meiningillä :)
Illan hinta 45e , tervetuloa mukaan !

Varaa paikkasi tai kysy lisää:
Eevi Vepsä ,puh: 040-4142693, eevi@naturalinsight.fi , eevi10@hotmail.com
Personal trainer, Ayurvedinen hoitaja, Nlp practioner, Elämäntapa valmentaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti