Jalat maassa - pää pilvissä!

tiistai 26. lokakuuta 2010

Tulista läsnäoloa?

Huh hellettä että lämmitää vaikka viimanen onkin syksy :) Vata on täällä nousussa ja ilmassa sen myötä mm. palelua, onneks on keksitty chili, jota voi upottaa vaikka teehen , smoothien, suklaaseen, yms. Heidiltä voi myös ostaa Fiesta Molea, namnamuuhah mauste seosta, joka myös lämmittää ja enrgisoi, sen lisäks että maistuu niiin nannalta. Blenderiin kauden juureksia, avokado ja fiesta molea, laatu suolaa niin siinä on jo aika terveys pommi joka maistuu kaiken lisäks oikeesti hyvälle. Rohkee laittaa joukkoon vielä jotain tuore yrttiä, vaikka timjamia, basilikaa, tms.

Täällä on ns. menny "kovaa" pari viikkoa, kun päästää irti niin alkaa tapahtua. Old must be released so that the new can enter..Sitä voi pitää "kiinni" mitä ihmeellisimmistä jutuista, tavoista , uskomuksista, ajattelusta, tms. Kun uskaltaa irrottaa ( ja sitähän ei välttämättä kovin helpolla uskalla..), niin näkeekin mahollisuudet ja kaiken ihan toisin silmin. Pelko ei palvele.miks me sitten roikutaan tavoissa joitten ainakin jollain tasolla tiedetään olevan meille tuhosia? Meijän mieli on taitava selittelemään ja "järkeilemään" asioita, miks pitäis vielä jaksaa ja kestää.Se on ihan fine, sitten pitää kärsiä vielä vähän lisää että on valmis irrottamaan. Tietenkin toivois ettei tarvis kovin paljon sitä päätä seinään hakata, ennen kun sen oivaltaa, mut sitä joksus vaaditaan.
Miksi joku alkaa huolehtimaan itsestään vasta kun on diagnosoitu joku sairaus?  Miksi on valmis irrottamaan suorittamisesta vasta kun on burn outin partaalla ja mailma näyttää kaikelta muulta kun mukavalta paikalta?



Ite oon onneks ollut aika kova hakaamaan sitä päätä seinään, ja sen vuoks uskon oppineeni ja saaneeni niin paljon. Oon joskus kuullu että ne jotka on tehny eniten "virheitä", menestyy parhaiten. Enkä nyt tarkota menestyksellä sellasta you know menestystä, vaan sitä mitä ihminen tuntee sisällään.Anna siis ittes "mokata" ja oppia, se susta tekee sisältä rikkaan ja rauhallisen, ei se että varmistelet ja back uppailet kokoajan selustaas. Sitä on kyllä paljon tullu ite tehtyä. Hain turvallisuuden tunnetta ENNEN aina vakityöstä, "kunnollisesta" elämästä, tekemällä asioita joita nyt vaan kuuluu tehä ( velvollisuuden tunto..), yrittämällä  mahtua johonkin hyväksyttävään malliin. Yhteiskunta kyllä hyväksy, samaten suuri osa ihmisistä ympärillä. Entäs minä? Yhtä pakoilua se elämä sillon oli, mielekkyyttä ja turvaa haki ulkoapäin, asunnosta, harrastuksesta, suhteesta, ihan mistä tahansa. KUNHAN ois perkele saanu sitä hyväksyntää. Mut ei sitä sisällä tuntenu, ja vasta viimevuoden aikana voin sanoo että oon oikeesti alkanut hyväksymään ITSE itteäni.Ei sillä ettei sitä ulkopuolelta ois saanut, mutta sydän ei sitä tuntenut. Mieli on vahva veijari, ja on varmaan vielä runnottavaa monien uskomusten kanssa, mutta sitä on jotenkin turvassa kun tietää että kyllä ne oikeet opit sieltä matkaan tarttuu, yrittämättä ja olemalla ajatustensa tarkkailija.Siinä tarkkailussa ei oo tilaa syytellä muita. Ihmiset ympärillä toimii mitä ihanampana turvana  ja opettajina, kun niistä peilaa omaa todellisuuttaan ja huomioi mitä jotkut tilanteet itessä herättää.

Mitä sitten kokonaiset , hyvinvoivat ja joka solullaan rakkautta ja valoa huutavat voi yhessä tehä ? Save the world  :) Pienistä tavotteistahan on hyvä lähteä kohti suurempia...
Kun voit ite hyvin, se antaa aina ympärille, paljon suuremmassa mittakaavassa kun tajuaakaan. Me vaikutetaan toisiimme joka päivä, toiset on tälle vaikutukselle toki herkempiä kuin toiset. Miten sä haluat vaikuttaa? Mitä haluat itse tuntea ja jakaa?



Vastuullisesti vapaat ihmiset, jotka kantaa ittensä ovat itseasiassa mailman parhaimpia "jakajia" ( nothing sexual, bitch!. Itsestään huolenpito sotketaan helposti itsekkyyteen, ja se on aika vanhanaikaista.Vois kysyä onko perseennuoleminen ja kärsimys sitten toiminu kuin hyvin :) ?

Huikeita viikkoja ja oivalluksia ja ihmisiä ja ideoita ja jajajajaj takana. Kuitenkin, tasapaino on se juttu, mun mielestä.Oon niin kiitollinen kaikesta. Kiitos <3

Tulossa pakurikäävän metsästyksestä videota ja kuvaa, kunhan jaksan opetella noitten vidskujen siirtämisen koneelle :) Pakurikääpää saa siis ostettua  multa ja Larilta, ja ehkä jatkossa jotain muitakin laatuyrttejä ;)
Lue pakurista lisää täältä.
Itseä pakuri on mm. virkistyttänyt, tasapainottanut ja lisännyt selvästi immuniteettiä , kiihdyttänyt omalta osaltaan kehon puhdistusta... Kääpä teetä menee päivittäin varmaan 2l , erilaisilla yretillä tuunattuna, riippuen millaisen "vasteen" siitä millonkin haluaa.

Jos haluut osataa pakuria, sitä löytyy mm. jauheena ja kokonaisina biusoina, laita mailia eevi10@hotmail.com

Watch out the video ;)

2 kommenttia:

  1. Ei hitsi..miten sä aina onnistut kirjoittamaan ihan juuri kuin omista ajatuksista?? Tuosta varmistelusta, hyväksynnästä, turvallisuudentunteesta ym. tällä kertaa. :) Aina kun lukee blogiasi tulee iloinen mieli!

    VastaaPoista
  2. Hehee , hauska kuulla, samoilla fiiliksillä olen kyllä sunkin blogiasi lukenut :)

    VastaaPoista