Jalat maassa - pää pilvissä!

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

On vaan niin hyvä olla :) Puhdas mutta rento ruokavalio, upeita ihmisiä ympärillä, oman ittensä kehittäminen ja muiden auttaminen ja muille elämään ilon ja valon tuominen toimii. Lisätään tähän reseptiin vielä raakasuklaata ja luonnossa liikkumista, ja muuta yleistä häröilyä ni lähtee naama repeemään hymystä :)  Keep it simple, ja onnellisuuskin lähtee asenteesta. Ja parasta siinä on se että me kaikki synnytään tänne samoilla mahiksilla vaikuttaa itteemme.Hallitseeko mielesi sinua vai hallitsetko sinä mieltäsi?  Mun mielestä on ihan bullshittiä että "toiset vaan on onnellisempia", "toiset vaan osaa paremmin asiaa x" , tai että "mä nyt vaan olen tällanen" tms. Ei hitto mitä kuraa. Ja itsehän olen käynyt noita ihan samoja uskomuksia läpi, mut sit kun tajus että niistä ei seurannu ku surua, masennusta ja ahdistusta ni päätin luopua, ja ottaa tilalle parempia uskomuksia itestäni, kyvyistäni ja siitä mihin pystyn, of course niin että se realistisuus pysyy mukana, kyse EI ole yltiöpositiivisuudesta vaan realismipositiivisuudesta :)



On upeeta pystyä olla vaan läsnä ja nauttia kaikesta siitä mikä vaan ON, ja hyväksyä vaan se mikä on ( tarkotan siis kaikkea muuta kun "sitten kun" ajattelua), MUTTA me kuitenkin eletään oikeessa maailmassa, oikeeta elämää. Ja fakta on että asiat ei muutu vaan olemalla ja hyväksymällä. SITTEN kun pystyy tarkkailemaan ajatuksiaan ja tunteitaan, ja ottamaa oikeesti vastuuta elämästästään, pystyy kehittämään ittensä lisäks ympäristöään. On tärkeetä ymmärtää, että kaikki lähtee aina itsestä. Sillä että sä syöt vaikka puhdasta ruokaa on vaikutusta jo sun perheeseen ja läheisiin -> pikkuhiljaa se vaikuttaa ehkä niidenkin työkavereihin -> sitten niiden kotona ja niin edelleen. Sitä vaikutetaan päivittäin aika paljon toistemme elämään, joten valitaan se laatu! Tässä esimerkissä syömisen tilalla voi olla ihan mitä tahansa. Ja tiedä se että vaikka vaikutus ei oo aina välitön, se ei tarkota että sitä ei ole vaikka tulevaisuudessa ;) Pidä huolta itsestäs -> huolehdit jo automaattisesti ympäristöstäsi! Tosiaan, se miten sitten oikeesti vaikutetaankin jo vähän isommin vaatii sitä kykyä olla läsnä, mutta myös sitä mielen fiksua käyttöä.Sellasta mielen käyttöä, joka ei kuitenkana lähde ns. egosta käsin, ei palvele sen egon tarpeita.

Eli siis hyvä fysiologia ( ravinteet, happi,nesteet,yms), läsnä olo ja "henkisyys" yhdistettynä mielen laadukkaaseen käyttöön ois mun mielestä aika pirun kova resepti niin omaan onnellisuuteen ja hyvinvointiin kuin myös lisäks tän maapallon ja ihmiskunnankin puolesta toimimiseen ja edistämiseen.

Uskoit sitten siihen että pystyt johonkin tai  siihen että et pysty, olet luultavasti oikeassa ;)

Ppppsssst..syksyisin Vata lähtee monella nousuun aiheuttaen mm. masennusta, turvotusta, ummetusta, yms...Käy tsekkaamassa lisää kehotyypeistä:
 http://naturalinsight.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=55

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti