Jalat maassa - pää pilvissä!

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Mindblowing!

Ihan tajutonta herkkuu ja aika mukavasti lähtee päivä käyntiin! :P Vähän tuhdimman version kun vielä tekkee niin huomaakin 5-6 tuntia kevyesti vierähtäneen ilman tietoakaan nälästä...

Kirsukla-energizer!

1 Pilkottuna pakastettu banaani
2 rkl Raakakaakaojauhetta
1 tl Lesitiiniä
1 rkl Kookosöljyä
3 rkl Hamppuproteiinijauhetta
2 rkl Hampunsiemeniä (either/or with kuoret, mieltymysten mukaan)
Loraus Black Cherryä


Surruurrr blendaus ihanan samettiseksi pikkuhiljaa vettä lisäten. Aivan tajuttomat synergiat vahvalla kirsikalla, hampulla ja suklaa/banaanilla varsinkin jääkylmänä nautittuna!



Oleellisessa osassa siis iHerbin huipputuote kirsikkatiiviste. Aikalailla kaikki muutkin tiivisteet ja mehut, etenkin Dynamic Healthin, on helppoja, halpoja ja hyviä!

Kesällä sitte tuoreita oman/äipän/naapurin puun kirsikoita tilalle! Tai jos vaan mistään sattuu Suomesta löytämään, niin esim. pakastekirsikat tietty kävis mainiosti tähän kanssa. Ekolossa kyllä myydään kuivattuina jokotai makeutuksella, niitäkin voin suositella. Itelle ainakin uppoo toi tiiviste vahvan kirsikkaisen makunsa takia, mutta nää on tottakai makuasioita :)


Kauan odotettu ja paljon kysytty Superfood- ja suklaa-ilta Helsingissä Natcosin tiloissa taas nyt tulevana lauantaina 12.3
Kaveri kainaloon ja mukaan oppimaan tai vinkkaa vaikka sukulaisille jotka ihmettelee tätä "megatrendiä."
Vielä pari paikkaa vapaana, be fast! ;)

2 kommenttia:

  1. Sain maistaa muutama päivä sitten parasta suklaata Ever ja siinä oli just noita Ekolon kuivatettuja kirsikoita messissä. Sopii suklaan kanssa ihan huikeesti!!! ;)

    VastaaPoista