Jalat maassa - pää pilvissä!

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Kevyttä kevättä!

Oli aikamoiset liekitykset koko päivän lähdereissulla taas eilen! Lopulta kun saatiin taas porukka kasaan ja päästiin liikkeelle biittiboXausten tahdissa niin juttu alko lentää!

Hurjempia juttuja Chez Mariuksen suklaa-vehkeista, niasiini-kuurien vaikutuksista, shilajit-merkkien vertailua ja uusimpia iherb-löytöjä.

F kyllä todellaki aika playahh! ;)

Villavertestä käytiin matkalla tosiaan diilaamassa muutamat yrtit ja älyttömässä Ashwagandha flowssa vielä Mellangårdin hunajatilan kautta lähteelle.



Pari tuntia vierähtää aina mukavasti siellä fiilistellessä ja ennen ku kaikki vedet roudattu.

Viimeaikojen mättölinjan jälkeen teki aika hyvää flushata juomalla joku vajaa 10 litraa ja koko ilta kusella juostessa =) Muutenkin kun kevät tekeepi tuloaan niin kehokin toivottavasti pyytää vähä kevyempää linjaa.

Felixiltäpä siis taas innostusta:



Freesshi mehusetti

Kaikkee kirpeetä ja raikasta blenderiin, tänään lähti
Appelsiini
Lime
Rucolaa
Kiivi
Punasii viinimarjoi

Blend it! And strain it!
Turhat ruoansulatukselle raskaat kuidut siis kätevästi siivilällä (tai Prisman viininvalmistusosastolta saatavalla "siemenmaitopussilla" joka irtoo alle 5€) poies ja mehu on paljo hauskempi juoda nautinnon jälkeisestä kevyestä fiiliksestä puhumattakaan!

4 kommenttia:

  1. Oli kiva muuten fiilistellä kanssanne ja kotiinlähtökin hieman viivästyi mutta...
    energiat oli kohillaan kun 4,5h matkalla ei tarvinnut kertaakaan pysähtyä.
    ...kotonakin on kaikkea kivaa...

    VastaaPoista
  2. Niasiini-kuuri? Oon kuullut että se tekee ihmeitä masentuneelle, mutta te tuskin kuulutte siihen ryhmään. :)

    VastaaPoista
  3. Me ollaan jatkuvalla "niasiini-kuurilla", koska foodit, vesi, sunshine, hifi ilma, maadotus ja elämä ja viidakkomiehen seikkailut on parasta <3 huumetta <3

    VastaaPoista
  4. ...jotakuinkin näin :D Huikee fiilis kunnon niasiini-shotti enivei on, kolmannen asteen palovammat joka puolella kehoo sisäelimiin asti! Kannattaa kokeilla ;)

    VastaaPoista