Jalat maassa - pää pilvissä!

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Elämä ei ole maraton- se on sarja sprinttejä! Mieti vaikka kissaa, nukkuu ja lepäilee rennosti varmasti ylipuolet päivästä, mutta sitten kun se on liikkeellä niin jumal*uta se on sähäkkä ja tehokas!Enkä ole vielä nähnyt kissan reväyttävän paikkojaankaan :D Lepo on palauttavaa, niin keholle kuin mielellekin. Aikaansaaminen ja suorittaminen on vanhanaikaista, matkasta nauttiminen ja laatu tekemisissä toimii paremmin.
Parhaat tulokset ja ideat syntyy Yrittämällä. No way! Parhaat ideat ja tulokset syntyy rennolla ja iloisella mielellä, kuin itestään. Saman tehtävän tekemiseen voi käyttää joko 15min tai 1h, riippuen miten fokusoitunut olet siihen mitä teet. :) Loogista, mutta kuinka usein sitä oikeesti tekee vaan yhtä juttua täpöllä? Mulla on ainakin opittavaa tässä...

Jos energiaa on 100 yksikköä, ja yritetään 100 asiaa, se on yksikkö asiaa kohden.
Jos energiaa on 100 yksikköä ja keskityt 1-2 asiaan , on energiasi, keskittymisesi ja tietoisuutesi huomattavasti fokusoituneempi.

Tämä on hyvä muistaa, etenkin ”kaikki mulle nyt heti- ihmisten” :)

Tästä on myös hyviä esimerkkejä mm. liikunnan suhteen.

Minulle tuli kerran asiakas joka halusi mm. pudottaa painoa, lisätä lihas massaa, parantaa liikkuvuutta, kehittää nopeutta , nostaa penkistä 100kg sekä parantaa kestävyyskuntoa. Aika paljon asioita. Selitin asiakkaalle että kehittääkseen yhtä osa-aluetta se tarkoittaa väh. 3 treeni kertaa viikossa. Toki treenejä pystyy ”yhdistämään” saaden kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla esim. liikkuvuus treenit kestävyystreenien yhteyteen, mutta tämän asiakkaan treenimäärät oisivat olleet n. 18 x viikossa... Niimpä ajateltiin eteenpäin ja lähdettiin asiakkaan todellisesta kuntotasosta liikenteeseen. Ensimmäiset 2kk hän keskittyi kehittämään kestävyyttä, keskivartaloa ja liikkuvuutta, lihaskuntoa pidettiin yllä. Treenimäärä viikossa 4h. Kolmas kuukausi pidettiin yllä aiemman kuukauden tuloksia , ja vahvistettiin nopeutta ja räjähtävyyttä. Edelleen treenimäärä 4h viikossa + extra kävelylenkit joita asiakkaani innostui tekemään.
Mitä luulet että olisi käynyt jos oikeasti oltaisiin tavoiteltu kaikkea heti?

Maltti on siis valttia, saat tuloksia paljon helpommin ja kevyemmin , kunhan maltat päästää irti siitä että se muka olisi vaikeaa. Laatu ( ja asenne) ratkaisee :)

Elämä on yllättävän helppoa, ja se on aika helevetin JEES :)

Mitkä asiat ovat sinusta vain kivoja?

Miten saisit näitä asioita sisällettyä jokaiseen viikkoosi, jokaiseen päivääsi?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti